"Nu vad de ce Barcelona l-ar lasa sa plece, dar ar putea fi un record istoric in fotbal!" Ronaldinho vorbeste despre o plecare SOC a lui Neymar

"Nu vad de ce Barcelona l-ar lasa sa plece, dar ar putea fi un record istoric in fotbal!" Ronaldinho vorbeste despre o plecare SOC a lui Neymar

Neymar trece prin cea mai buna forma din cariera sa la Barcelona, dar lucrurile se pot schimba curand.

Tatal sau a anuntat recent ca daca problemele cu taxele si legea din Spania vor continua pentru Neymar, atunci fotbalistul s-ar putea simti nevoit sa plece de la Barcelona.

Anglia este o posibila destinatie pentru jucatorul brazilian, iar Ronaldinho e convins ca Neymar poate oricand sa joace la cel mai inalt nivel in orice campionat din Europa.

"La forma in care se afla acum, Neymar este cel mai bun jucator din lume. Nu ma surprindere in niciun fel explozia sa. De cand era mic calitatile sale erau evidente. La varsta pe care o are acum nu poate decat sa creasca tot mai mult"

"Acum a ajuns la nivelul celor mai buni jucatori din lume. Poate sa ramana la nivelul asta 5, 6 ani, confortabil"

"El poate sa joace si ar avea succes in orice campionat din lume. Normal, exista si perioade de tranzitie, dar cand ai asemenea calitati poti sa reusesti oriunde in lume"

"Anglia nu este un campionat in care reusesti usor, dar el ar putea avea rezultate bune, cu siguranta."

"Nu vad de ce Barcelona ar vrea ca el sa plece, dar daca el va fi nevoit sa plece, o va face pe o suma record", spune Ronaldinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus în România, 15 iulie. Autoritățile au anunțat 641 de noi cazuri în ultimele 24h
BRAT