fc barcelona Espanyol Barcelona Ronald Araujo xavi Spania

"Nu sunt mândru de ceea ce am făcut". Araujo și-a cerut scuze pentru gestul nesportiv făcut în meciul cu Espanyol 

Barcelona a reușit să scoată un rezultat de egalitate pe terenul rivalei locale Espanyol, scor 2-2, după un meci pe care ambele echipe l-au încheiat în zece oameni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 11:17
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 11:47

Ambele echipe au terminat meciul în zece oameni. Pique și Melamed au fost eliminați în minutul 90+2, în urma unui conflict. Ambii au văzut al doilea cartonaș galben.

Barcelona rămâne pe locul patru, dar a fost egalată de Atletico Madrid, echipa de pe locul cinci, care are tot 39 de puncte. 

Gest nesportiv al lui Ronald Araujo

Schimbat la pauză din cauza unei accidentări, Ronald Araujo a fost protagonistul unui moment controversat la finalul partidei, atunci când au fost eliminați cei doi jucători.

În timp ce Melamed se îndrepta spre vestiare, jucătorul celor de la FC Barcelona a îndreptat spre el două degete ridicate, făcând referire la faptul că fotbalistul a evoluat în liga secundă.

Araujo și-a cerut scuze

La câteva ore după apariția imaginilor, Ronald Araujo și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

"Vreau să îmi cer scuze oamenilor pentru gesturile nepotrivite pe care le-am făcut. Totul a fost rezultatul tensiunilor pe care le-am trăit într-un asemenea derby. Mă consider o persoană care respectă fanii și cluburile rivale, de aceea nu sunt mândru pentru ceea ce am făcut", a scris fotbalistul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies