Espanyol - Barcelona Barcelona Spania

GALERIE FOTO Espanyol - Barcelona 2-2. Echipa lui Xavi a egalat la ultima fază în derby-ul cu rivala locală

Barcelona a reușit să scoată un rezultat de egalitate pe terenul rivalei locale Espanyol, scor 2-2, după un meci pe care ambele echipe l-au încheiat în zece oameni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 23:59
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 00:02

Pedri a deschis scorul pentru Barcelona pe terenul rivalei, în minutul doi. Echipa lui Xavi nu a reușit să mențină avantajul până la pauză și a fost egalată. Darder a înscris pentru Espanyol, în minutul 40.

Barcelona, egal dramatic pe terenul rivalei Espanyol

În partea secundă, Espanyol a preluat conducerea prin reușita lui de Tomas, iar totul părea că se îndreaptă spre un eșec al echipei lui Xavi. Luuk de Jong, introdus pe finalul partidei, a stabilit scorul final în prelungiri, cu o lovitură de cap, 2-2.

Ambele echipe au terminat meciul în zece oameni. Pique și Melamed au fost eliminați în minutul 90+2, în urma unui conflict. Ambii au văzut al doilea cartonaș galben.

Barcelona rămâne pe locul patru, dar a fost egalată de Atletico Madrid, echipa de pe locul cinci, care are tot 39 de puncte. 

În următoarea rundă, Barcelona va avea un alt examen dificil, pe terenul celor de la Valencia. Espanyol, care rămâne pe locul 13, va juca tot ”acasă”, cu Sevilla.

Modifică setările cookies