"Nu stiu daca voi fi vreodata la fel de bun ca Messi sau Cristiano Ronaldo!" Vestea uriasa primita de Neymar in Brazilia

"Nu stiu daca voi fi vreodata la fel de bun ca Messi sau Cristiano Ronaldo!" Vestea uriasa primita de Neymar in Brazilia

Neymar spune ca nu poate fi comparat cu Messi sau Cristiano Ronaldo. Cei doi sunt cei mai buni din lume, crede brazilianul.

Starul Barcelonei sustine ca nimeni nu se poate intrece in acest moment cu Messi si Cristiano Ronaldo:

"Nu stiu daca voi fi vreodata la fel de bun ca Messi sau Cristiano Ronaldo. Ei sunt peste orice jucator de pe planeta astazi. Nu stiu daca voi ajunge vreodata la nivelul lor, dar telul meu este sa devin mai bun in fiecare zi."

"Totul necesita timp, iar eu cresc in fiecare zi. Sa vin in Europa a fost o experienta grozava. Eram fericit in Santos, dar am vrut ceva nou. Sper doar sa fiu fericit si in viitor.", a declarat Neymar.

Neymar a primit in Brazilia o veste surprinzatoare. A fost numit capitanul nationalei:

"Nu stiu de ce Dunga m-a numit pe mine capitan la nationala, este greu sa raspund la asa ceva. Nu imi place sa vorbesc despre calitatile sau defectele mele. Sunt recunoscator pentru aceasta decizie si sunt fericit pentru aceste responsabilitati, sper sa ma descurc in acest rol", a declarat Neymar pentru Globo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies