Noi probleme pentru Barcelona: scandalul transferului lui Neymar ajunge si la mama acestuia, care e acuzata de ESCROCHERIE

Noi probleme pentru Barcelona: scandalul transferului lui Neymar ajunge si la mama acestuia, care e acuzata de ESCROCHERIE

Transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona scoate in continuare la iveala lucruri  ciudate si cifre care nu pot fi explicate.

Transferul lui Neymar la FC Barcelona nu inceteaza sa faca valuri, mama sa, Nadine Goncalves da Silva Santos, fiind anchetata pentru "escrocherie" si "coruptie". 

Dupa tatal lui Messi, a venit randul mamei lui Neymar sa se afle in vizorul justitiei spaniole. Potrivit cotidianului Marca, aceasta ancheta este legata de faptul ca mama lui Neymar este proprietara a 50 la suta dintr-o firma numita N&N Consultoria Esportiva e Empresarial, care este vizata de o plangere a DIS, fondul de investitii brazilian care detine 40% din drepturile sportive ale atacantului brazilian. 

DIS, care a primit 6,8 milioane euro din cele 17,1 milioane platite clubului Santos, a depus o plangere in urma transferului lui Neymar la FC Barcelona, acuzand ca a fost inselat. Pe de o parte, printr-un acord de 40 milioane euro intre jucator si FC Barcelona, care ar fi impiedicat, potrivit DIS, alte cluburi sa liciteze, dar a ocolit si libera concurenta. Pe de alta parte, acordurile dintre Barca si Santos ar putea constitui o "escrocherie prin simulare contractuala". 

Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies