Neymar Barcelona la liga Primera Division Spania Spania

Noi probleme pentru Barcelona: scandalul transferului lui Neymar ajunge si la mama acestuia, care e acuzata de ESCROCHERIE

Transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona scoate in continuare la iveala lucruri  ciudate si cifre care nu pot fi explicate.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 19:36
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 19:42

Transferul lui Neymar la FC Barcelona nu inceteaza sa faca valuri, mama sa, Nadine Goncalves da Silva Santos, fiind anchetata pentru "escrocherie" si "coruptie". 

Dupa tatal lui Messi, a venit randul mamei lui Neymar sa se afle in vizorul justitiei spaniole. Potrivit cotidianului Marca, aceasta ancheta este legata de faptul ca mama lui Neymar este proprietara a 50 la suta dintr-o firma numita N&N Consultoria Esportiva e Empresarial, care este vizata de o plangere a DIS, fondul de investitii brazilian care detine 40% din drepturile sportive ale atacantului brazilian. 

DIS, care a primit 6,8 milioane euro din cele 17,1 milioane platite clubului Santos, a depus o plangere in urma transferului lui Neymar la FC Barcelona, acuzand ca a fost inselat. Pe de o parte, printr-un acord de 40 milioane euro intre jucator si FC Barcelona, care ar fi impiedicat, potrivit DIS, alte cluburi sa liciteze, dar a ocolit si libera concurenta. Pe de alta parte, acordurile dintre Barca si Santos ar putea constitui o "escrocherie prin simulare contractuala". 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!