Neymar e indragostit de Barca lui Messi, Xavi si Iniesta: "Pare de pe alta lume sa joc cu ei!" Ce a spus despre accidentarea lui Messi:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Noiembrie 2013, 10:55
Neymar e indragostit de Barca lui Messi, Xavi si Iniesta: "Pare de pe alta lume sa joc cu ei!" Ce a spus despre accidentarea lui Messi:

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Neymar s-a integrat excelent la Barcelona dupa transferul pentru 57 de milioane de euro de la Santos. Atacantul brazilian si-a declarat iubirea pentru echipa sa de club si pentru colegii sai din vestiar.

"Mereu am fost un fan al fotbalului Barcelonei inca din zilele in care juca Ronaldinho acolo si acum si mai mult, cu Messi, Xavi si Iniesta. Pentru mine a fost mereu un vis sa joc langa astfel de jucatori. Sa vin aici este un incredibil. Antrenamentele, vestiarul. Sa coexist cu Leo, Xavi si Iniesta pare ceva de pe alta lume.

Tata este un antrenor grozav, un om magnific. Ma trateaza la fel ca pe ceilalti jucatori. Imi da o libertate totala" a declarat Neymar, citat de El Mundo Deportivo.

"Sunt foarte trist de accidentarea lui Messi, este un sentiment prost in echipa pentru ca Leo este o piesa fundamentala. Stim cu totii ca in orice moment poate sa defineasca un meci si sper sa-si revina cat mai rapid posibil si sa ne ajute. Insanatosire grabnica si o imbratisare" a fost mesajul pentru Messi.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT