NEBUNIE in Spania! "Am primit 120 de mentionari de furt in ultimele 10 minute!" Cum a reactionat politia spaniola in urma asaltului:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 14:15

	NEBUNIE in Spania! "Am primit 120 de mentionari de furt in ultimele 10 minute!" Cum a reactionat politia spaniola in urma asaltului:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Penalty-ul controversat primit de Real Madrid in prelungirile partidei cu ultima clasata Elche, prin care madrilenii au castigat cu 2-1 a starnit un scandal urias in Spania. Dupa ce mai multi jucatori au contestat decizia arbitrului a venit si randul fanilor sa atace. Politia spaniola a primit 120 de mentionari de furt de la fanii lui Elche. Desigur s-a facut referire la decizia arbitrului din minutul 96.

Suparati de nedreptate, mai ales ca totul s-a petrecut sub ochii lor, fanii lu Elche au trimis atat de multe notificari politiei spaniole incat acestia au considerat ca e nevoie de un raspuns pe contul de Twitter:

"Am primit 120 de mentionari de furt in legatura cu fotbalul in ultimele 10 minute. Nu uitati ca incercam sa va ajutam in privinta securitatii. :)"

 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT