S-a inspirat de la Mircea Lucescu si de la un fost antrenor de la Real! Stoican promite sa schimbe total Dinamo: "Am propria mea filosofie despre fotbal!" Cum vrea sa joace:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 06:59
S-a inspirat de la Mircea Lucescu si de la un fost antrenor de la Real! Stoican promite sa schimbe total Dinamo: "Am propria mea filosofie despre fotbal!" Cum vrea sa joace:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Doar 8 etape a rezistat Gigi Multescu pe banca lui Dinamo in acest sezon, fiind inlocuit cu Flaviu Stoican. Acesta a debutat in Cupa Romaniei, in victoria cu 4-0 in fata celor de la Sanatatea Cluj.

"Am tipat multi la baieti si dupa ce scorul ajunsese 4-0 cu Sanatatea. Asta e, asta sunt eu, vreau sa nu ne oprim decat in minutul 90. Avem nevoie de munca. Multa munca. Jucatorii mei sunt caractere adevarate, stiu asta, si sunt convins ca vom face o treaba buna impreuna"
povesteste Flavius Stoican in Prosport, el spunand si ce a simtit cand a fost sunat pentru a prelua echipa: "Bucurie! Responsabilitate, dar mai ales bucurie"

"Cat am fost jucator, am luat multe, de pe la toti antrenorii cu care am lucrat. De la Mircea Lucescu, Florin Marin, pana la Schuster ori Ioan Andone, de la fiecare am invatat cate ceva. Dar, cel mai important, e ca voi merge pe mana mea. Ok, m-am inspirat, dar am si eu propria mea filosofie despre fotbal, pe care vreau sa o implementez la Dinamo. Imi place ca mingea sa circule, sa ajungem la poarta prin combinatii gandite si lucrate la antrenamente. N-am nevoie de 30 de pase sa ajung la poarta, ci doar de 3" a mai spus Stoican.

Pe www.prosport.ro veti putea vedea in aceasta dimineata interviul video cu Flaviu Stoican

Un milion de români, în şomaj tehnic. Domeniile în care au reînceput angajările
BRAT