Spania

Mourinho, atacat de Dani Alves: "Invidia e foarte rea! Suntem cei mai buni din lume si asta doare" Care e marele defect al antrenorului de la Real:

Chiar daca El Clasico a trecut, "intepaturile" dintre Barca si Real continua. Desi Mourinho i-a complimentat pe cei de la Barca, Dani Alves l-a criticat dur astazi!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Decembrie 2011, 17:45
Data actualizarii: Marti 20 Decembrie 2011, 17:45

"Daca Real Madrid ar juca in momentul asta in oricare Liga din lume, ar castiga-o lejer! Avem si noi un merit pentru ce facem, suntem in competitie cu Barcelona, am luat un trofeu si suntem peste ei in clasament. O felicit pe Barca si pentru ultimul trofeu castigat la Mondialul cluburilor" spunea ieri Jose Mourinho.

Declaratia lui Mourinho nu l-a facut mai popular la Barcelona. Dani Alves l-a atacat astazi pe antrenorul marilor rivali: "Mereu am spus ca Mourinho este o persoana care isi joaca rolul si mereu subestimeaza ceea ce pot realiza ceilalti. Lui i se pare ca are valoare numai ce castiga el. Invidia e foarte rea" spune fundasul dreapta brazilian, citat de cei de la Sport.es.

"Suntem cei mai buni din lume si cifrele dovedesc asta, doare acest lucru" a mai spus Alves ca un raspuns la o alta declaratie a lui Mourinho care zicea ca prefera sa castige Liga Campionilor decat doua partide, referindu-se la CM al cluburilor castigat de Barca. "Noi suntem campionii lumii si sunt suparati. Nu suntem deranjati cu Real Madrid pentru ca simtim ca nu le suntem inferiori. Sunt onorat sa fac parte din acest club"

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies