Momente SOCANTE la Barca: "Plecati! Nu aveti rusine, nenorocitilor!" Fanii au vrut sa intre peste jucatori la vestiar! VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Aprilie 2014, 11:26

	Momente SOCANTE la Barca: "Plecati! Nu aveti rusine, nenorocitilor!" Fanii au vrut sa intre peste jucatori la vestiar! VIDEO

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Scene teribile au avut loc la stadionul Camp Nou, dupa ce Barcelona a revenit dupa infrangerea cu 0-1 din deplasarea de la Granada.

Suparati pe jucatori, fanii au venit langa intrare si au inceput sa strige la ei.

Cei mai apostrofati au fost Pinto, caruia i s-a strigat sa plece de la Barcelona; lui Neymar i s-au strigat apelative rasiste.

"Nu aveti rusine, nenorocitilor! Fii de c***a! Va ganditi doar la Mondial! Sunteti ridicoli", au fost jignirile aduse de fani jucatorilor catalani.

Totul a avut loc la ora 00.30, in cursul noptii, cand oamenii lui Tata Martino s-au intors la stadion pentru a-si lua masinile personale lasate acolo inainte de deplasarea de la Granada.

Mesajul din final a fost: "Vrem sa vorbim cu cei trei capitani, acum!", insa nimeni nu a stat de vorba cu ei; doar Mascherano a incercat sa calmeze spiritele, dar fara succes.

VIDEO AICI

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT