Nou Camp a INGHETAT la faza asta, Neymar nu a mai putut respira si a avut nevoie URGENTA de ajutor! Ce s-a intamplat: VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Aprilie 2014, 21:57

	Nou Camp a INGHETAT la faza asta, Neymar nu a mai putut respira si a avut nevoie URGENTA de ajutor! Ce s-a intamplat: VIDEO

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Barcelona traverseaza o saptamana extrem de dificila. Eliminata din sferturile Ligii Campionilor dupa 7 ani consecutivi in care a jucat cel putin in semifinalele celei mai importante competitii intercluburi de pe planeta, gruparea catalana pare sa nu se regaseasca.

Campioana en-titre a Primerei Division joaca de la aceasta ora cu Granada, fosta formatie a lui Gabi Torje, echipa care este la doar 45 de minute distanta de o mare surpriza, conducand la pauza cu scorul de 1-0.

Cu Messi intr-o forma extrem de slaba in ultimele meciuri, Neymar pare sa fie singura "gura de foc" a lui Gerardo Martino. Cu toate acestea, si brazilianul a avut mari probleme in meciul cu Granada.

Neymar a trecut prin momente dificile in minutul 31 al partidei, atunci cand s-a lovit de Iturra si a cazut ca secerat, acesta nemaiputand sa respide.

Brazilianul si-a revenit in cele din urma, insa dupa interventia prompta a medicilor si a colegilor.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies