Messi a prins cu greu TOPUL clauzelor de reziliere din fotbal: un coleg de la Barca e peste el, la fel si pustiul Ceballos, de la Real. Clasamentul

Autor: Sport.ro
Joi 05 Octombrie 2017, 13:57

	Messi a prins cu greu TOPUL clauzelor de reziliere din fotbal: un coleg de la Barca e peste el, la fel si pustiul Ceballos, de la Real. Clasamentul

Transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG, in schimbul sumei de 222 milioane euro, reprezentand clauza de rezilire a contractului brazilianului cu formatia catalana, a dus fotbalul intr-o noua era.

Transferul lui Neymar de la Barca la PSG a schimbat complet piata transferurilor. Dupa mutarea acestuia, preturile au explodat, iar la fel se intampla acum si cu clauzele de reziliere ale contractelor jucatorilor, cluburile dorind sa se asigure ca nu isi pierd fotbalistii prea usor.

In aceste conditii, cluburile au inceput sa puna clauze de reziliere mult mai mari in noile contracte incheiate cu jucatorii. Interesant este ca formatiile spaniole sunt obligate prin regulament sa faca acest lucru.

Englezii de la Daily Mail au intocmit un clasament al fotbalistilor cu cele mai mari clauze de reziliere, acestia pozitionandu-l pe Cristiano Ronaldo pe primul loc, la egalitate cu Benzema. Cei doi pot fi cumparati pentru un miliard de euro fiecare.

Topul clauzelor de reziliere

1. Cristiano Ronaldo - 1 miliard euro
2. Karim Benzema - 1 miliard euro

3. Isco - 700 milioane euro
4. Marco Asensio - 700 milioane euro

5. Gareth Bale - 500 milioane euro
6. Luka Modric - 500 milioane euro
7. Toni Kroos - 500 milioane euro
8. Dani Ceballos - 500 milioane euro

9. Ousmane Dembele - 400 milioane euro

10. Leo Messi - 300 milioane euro

11. Luis Suarez - 200 milioane euro
12. Sergio Busquets - 200 milioane euro
13. Gerard Pique - 200 milioane euro
14. Andres Iniesta - 200 milioane euro
15. Antoine Griezmann - 200 milioane euro

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies