Messi, lasat in afara lotului de Luis Enrique. Proaspat nominalizat la Balonul de Aur, argentinianul nu va juca DISEARA, in Cupa

Messi, lasat in afara lotului de Luis Enrique. Proaspat nominalizat la Balonul de Aur, argentinianul nu va juca DISEARA, in Cupa

Barcelona - Villanovense e in aceasta seara, de la ora 21:00. Real Madrid joaca pe terenul lui Cadiz de la 23:00.

Leo Messi nu va forta din nou in meciul de Cupa Spaniei cu Villanovense. In schimb, Luis Enrique ar putea miza pe Sergi Samper, Gerard Gumbau ori Aitor Cantalapiedra.

Revenit pe gazon dupa o accidentare la genunchi, care l-a tinut departe de teren pentru aproximativ doua luni, Leo Messi a legat doua victorii de senzatie, cu Real (30 de minute jucate) si AS Roma (integralist). Acesta nu va juca insa cu Villanovense, formatie de liga inferioara.

Pentru a nu risca o recidiva, Luis Enrique a decis sa-l menajeze pe Messi la meciul de diseara si sa-i acorde acestuia mai mult timp sa se refaca si sa revina la 100% din capacitate.

Totusi, Enrique ii va folosi diseara pe Neymar si Luis Suarez, cei care au lipsit si ei in meciul tur cu Villanovense, incheiat 0-0.

Un alt absent va fi Marc Andre ter Stegan, accidentat la genunchi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies