Meci cu final halucinant in Spania! 1-1 la pauza si 6-3 in minutul 84. Ce s-a intamplat in minutul 90 a socat Europa: VIDEO

Meci cu final halucinant in Spania! 1-1 la pauza si 6-3 in minutul 84. Ce s-a intamplat in minutul 90 a socat Europa: VIDEO

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest final de an s-a disputat in Segunda Division si le-a avut ca protagoniste pe Numancia si Lugo.

Meci de cosmar pentru pariori in liga a doua spaniola, intre Numancia si Lugo. Desfasurarea partidei din Segunda Division a fost una interzisa cardiacilor, scorul final inregistrat pe tabela fiind unul demn de un meci de tenis.

Partida dintre Numancia si Lugo s-a incheiat 6-6, insa dupa un final cu adevarat nebun. Oaspetii (Lugo) au deschis scorul in minutul 11, dar Alvarez a egalat in minutul 35 pentru Numancia.

La pauza s-a intrat la egalitate, insa din minutul 46 s-a declansat recitalul. Lugo a facut 3-1 prin Pelayo si Aganzo, dar gazdele de la Numancia au revenit si au marcat de 2 ori in 8 minute.

Daca in minutul 70 scorul era 3-3, 14 minute mai tarziu oaspetii conduceau cu 6-3! Pe final, Numancia a avut o tresarire incredibila de orgoliu, iar Enrich, Aranda si Poquet au reusit sa egaleze inca o data.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis și președintele Poloniei participă la exercițiul NATO ”Justice Sword 21”
BRAT
Modifică setările cookies