"M-am simtit teribil! Imi pare rau!" Zidane i-a cerut scuze fotbalistului pe care l-a bagat doar 29 de secunde pe teren

"M-am simtit teribil! Imi pare rau!" Zidane i-a cerut scuze fotbalistului pe care l-a bagat doar 29 de secunde pe teren

Zinedine Zidane l-a folosit doar 29 de secunde pe Dani Ceballos in meciul cu Leganes. Ulterior, el i-a cerut scuze jucatorului.

Zidane a vorbit inaintea meciului pe care Real Madrid il va disputa in acest weekend impotriva bascilor de la Bilbao. El a tinut sa ii ceara scuze lui Dani Ceballos, fotbalist pe l-a introdus pentru doar 29 de secunde in precedenta partida, cu Leganes.

"M-am simtit teribil, mi-a parut rau pentru el si i-am spus asta. Sunt foarte multumit de el, este un baiat fantastic si munceste mult, chiar daca nu a jucat la fel de mult. Este inca tanar si trebuie sa ramana aici. Imi amintesc de precedenta partida cu Alaves, cand a marcat doua goluri. Trebuie sa lupte in continuare si sa creada in el, iar sansa lui va veni", a spus Zidane.

Antrenorul francez a mai vorbit despre trioul BBC si viitorul lui Gareth Bale.

"Imi voi sustinte intotdeauna jucatorii si vreau ca ei sa ramana aici. Bale este un jucator important in echipa noastra si asa va fi intotdeauna. El lucreaza bine pentru a reveni in echipa. Eu sunt interesat de performanta echipei, nu a unui singur jucator", a mai spus Zidane.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT