Lovitura crunta pentru Barcelona! Catalanii au batut-o pe Atletico si sunt mai aproape de titlu, dar si-au pierdut capitanul pentru returul cu Chelsea
Luni 05 Martie 2018, 12:20

Lovitura crunta pentru Barcelona! Catalanii au batut-o pe Atletico si sunt mai aproape de titlu, dar si-au pierdut capitanul pentru returul cu Chelsea

Capitanul Barcei, Andres Iniesta, a parasit terenul accidentat la o coapsa, in meciul cu Atletico Madrid, urmand sa fie indisponibil pana la trei saptamani.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

"Andres Iniesta a suferit o leziune la bicepsul femural de la piciorul drept", a scris Barca pe contul sau de Twitter, precizand ca vor fi efectuate examene medicale suplimentare pentru a cunoaste "cu exactitate gravitatea leziunii".

Conform cotidianului spaniol Marca, Iniesta ar fi suferit o ruptura si ar putea fi indisponibil "cel putin trei saptamani", in timp ce editia electronica a jurnalului As face referire la "15-20 de zile".

Daca diagnosticul se confirma, Iniesta va rata returul optimilor de finala ale Ligii Campionilor cu Chelsea, de pe 14 martie.

El ar putea rata, de asemenea, convocarea la lot pentru meciurile amicale ale nationalei Spaniei in cadrul pregatirilor pentru Cupa Mondiala 2018, pe 23 martie in Germania si pe 27 martie la Madrid, contra Argentinei lui Messi.

Iniesta s-a accidentat in minutul 22 si a parasit terenul tinandu-se de coapsa dreapta.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis