Cand efectuase Astori ultimul control medical! Doctor cardiolog: "O persoana la 3-4 mii poate pati asa ceva, dar nu cu efect tragic"

Cand efectuase Astori ultimul control medical! Doctor cardiolog: "O persoana la 3-4 mii poate pati asa ceva, dar nu cu efect tragic"

Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a incetat din viata la doar 31 de ani. El a fost gasit fara suflare in camera de hotel.

Fotbalul italian si international a fost zguduit de un deces subit. Davide Astori, capitanul de 31 de ani al Fiorentinei, a fost gasit fara viata intr-o camera de hotel din Udine, inaintea meciului Udinese - Fiorentina.

Potrivit primelor concluzii, Astori ar fi incetat din viata din cauza unui stop cardiac. Totusi, in utimele ore a aparut si informatia potrivit careia acesta ar fi suferit un atac cerebral.

Procuratura din Udine si Institutul pentru Medicina Legala lucreaza acum pentru deslusirea misterului mortii lui Astori.

Presa italiana scrie ca Davide Astori fusese supus unui control medical in cursul zilei de miercuri, 28 februarie!

Jurnalistii italieni au stat de vorba cu un medic specialist. Iacopo Olivotto, seful sectiei de cardiologie a spitalului Careggi, din Florenza, a vorbit si el.

"Sunt episoade imprevizibile. O parte din decesele sportivilor apar la inimi sanatoase, deci fara boli ori afectiuni genetice. Acceidentul suferit in somn e mult mai rar, putand fi legat de moleculele ce transmit curentul cu care functioneaza cordul sau de o aritmie genetica.

La tineri se manifesta cu o accelerare a batailor atat de mare incat se blocheaza cordul. Poate afecta o persoana la 3-4 mii, dar nu mereu cu efect tragic",
a spus Iacopo Olivotto.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies