Lazio s-a simtit tradata de David Silva dupa ce acesta a semnat cu Real Sociedad! Mijlocasul ar fi avut un acord verbal cu italienii

Lazio s-a simtit tradata de David Silva dupa ce acesta a semnat cu Real Sociedad! Mijlocasul ar fi avut un acord verbal cu italienii

David Silva a ajuns in cele din urma la Real Sociedad.

Lazio se simte tradata de David Silva (33 de ani) cel care a devenit pana la urma jucatorul lui Real Sociedad, dupa ce contractul sau cu Manchester City a expirat in aceasta vara. Lazio i-a oferit un contract pe doi ani spaniolului, cu optiune pentru inca un an. Salariul anual ar fi fost patru milioane de euro.

Conform presei italiene, Lazio a incheiase saptamana trecuta un acord verbal cu Silva, din care lipsea doar semnatura acestuia. Dupa cateva zile de asteptare, cei din conducerea italiana s-au simtit deranjati de situatia creata si i-au transmis un ultimatum lui Silva, care a expirat luni, in care au amenintat ca isi retrag oferta dac nu primesc un răspuns final.

In cele din urma, povestea a ajuns intr-un final la o concluzie. Luni, spaniolii de Real Sociedad au informat ca David Silva a acceptat un contract pana in 2022.

12 milioane de euro este cota de piata a mijlocasului spaniol, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies