Ruud van Nistelrooy Malaga Spania

Lacrimi pentru unul dintre cei mai tari atacanti din secolul asta! Van Nistelrooy RENUNTA la fotbal dupa o cariera FABULOASA

E vara marilor decizii in Europa. Ruud Van Nistelrooy a anuntat ca renunta la fotbal intr-o conferinta de presa emotionanta!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Mai 2012, 14:09
Data actualizarii: Luni 14 Mai 2012, 14:08

Ruud a inceput prin a le multumi tuturor celor care au fost alaturi de el de-a lungul carierei si a dezavaluit ca decizia de a se retrage a fost luata inca din Luna februarie.

"Ieri am jucat ultimul meci ca profesionist. Visul meu era sa joc alaturi de Malaga in Champions League, insa e timpul sa spun adio. Mi-am atins limita din punct de vedere fizic. Sunt multumit ca am putut sa iau decizia asta. Le multumesc celor de la Malaga, colegilor mei, antrenorilor, preparatorilor fizici, tuturor.

Le multumesc fanilor de la Den Bosch, Heerenveen, PSV, Man United, Real Madrid, Hamburg si Malaga, celor ai nationalei Olandei si tuturor celor care mi-au fost aproape.

Ii multumesc mamei mele, care a fost merue alaturi de mine, Am crezut mereu in visul meu si am stiut ca se poate indeplini. Sotia mea e baza succesului pe care l-am avut! Acum vreau sa incep un nou capitol din viata mea", a spus Van Nistelrooy.

In 19 ani de cariera, Van Nistelrooy, 35 de ani, a jucat 589 de meciuri oficiale si a inscris 347 de goluri pentru Den Bosch, Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, Hamburg si Malaga.

Modifică setările cookies