Jucătorul lui Real Madrid care nici nu a vrut să audă de transferul la Barcelona: "Uitați-vă cine a jucat la echipa asta!"

Antonio Rudiger fc barcelona Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 17:07
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 17:05

Antonio Rudiger (29 de ani), fundașul central al lui Real Madrid, a dezvăluit că a fost ofertat în trecut și de marea rivală FC Barcelona, însă nu a fost interesat de un transfer la formația catalană.

Internaționalul german a sosit la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Chelsea. Rudiger spune că și Barcelona a fost interesată de serviciile sale, însă "pentru mine nu a fost o variantă".

Antonio Rudiger a fost ofertat de Barcelona înainte să semneze cu Real Madrid

"Barcelona m-a căutat, așa este, dar pentru mine nu a fost o variantă. Pentru mine, Madridul nici măcar un vis nu era, mi se părea că este ceva de neatins. 

Dacă vă uitați ce fotbaliști au jucat aici de-a lungul timpului: Zidane, Ronaldo, Cristiano... mi-a fost greu să refuz când știam că am oportunitatea de a juca cu Modric, Kroos sau Benzema", a spus Rudiger, într-un interviu pentru As, citat de Sport.

Antonio Rudiger a jucat în 17 meciuri la Real Madrid în acest sezon și a marcat două goluri. Stoperul se află în lotul Germaniei pentru Cupa Mondială din Qatar, care va debuta peste o săptămână.

"Mi-a fost ușor să mă adaptez la Real Madrid pentru că în fotbal se vorbește o singură limbă. Când ajungi într-o țară trebuie să te adaptezi din multe puncte de vedere, mai ales la aspectele care nu au legătură cu fotbalul, însă sunt norocos, familia mea adoră țara, cei mici sunt fericiți, iar eu mă simt foarte bine.

Germania nu poate fi scoasă de pe lista posibilelor câștigătoare la Cupa Mondială. Dacă ne uităm la ultimele luni, da, ar putea fi o surpriză dacă vom câștiga pentru că nu am arătat grozav", a mai spus Rudiger.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!