Diego Simeone Atletico Madrid Spania

ISTERIE la Madrid la parada CAMPIOANEI! SimeONE a fost ovationat, jucatorii au avut o mare nemultumire! Momentul trist

Zeci de mii de fani ai lui Atletico au petrecut duminica la parada noii campioane a Spaniei!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 22:50
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 22:45

 

Trofeul il primesc in toamna

18 ani de asteptare pentru fanii lui Atletico s-au incheiat - echipa a castigat titlul de campioana in fata granzilor Barcelona si Real Madrid! Principalul 'vinovat' de acest succes este Diego Simeone, cel care a preluat echipa in 2011 si nu a schimbat absolut nimic, singurul care nou venit fiind Diego Costa, cel care insa apartinea si atunci de Atletico insa era imprumutat la Rayo Vallecano.

"E ceva fabulos! Asta e cuvantul care defineste totul! Nu-mi doresc acum decat sa-i vad pe suporteri imbracati in rosu si alb sarbatorind. La pauza nu a fost nevoie sa spun mare lucru, doar am incercat sa-mi linistesc jucatorii, sa le transmit incredere. Stiam ca un gol ne ajunge pentru a lua trofeul. Cu siguranta, de acolo de unde e acum, Luis Aragones ne-a ajutat sa ne aparam in ultimele minute, a fost cu noi pe teren. Insa trebuie sa incepem sa ne gindim si la finala Ligii Campionilor"
a declarat antrenorul lui Atletico dupa egalul de ieri de la Barcelona care i-a adus titlul de campion.

Iar astazi, jucatorii lui Atletico au sarbatorit alaturi de fani in piata Neptuno din Madrid. Zeci de mii de fani au umplut strazile si au cantat si au creat un spectacol pe cinste.

Totusi, de la petrecere a lipsit probabil cel mai important ingredient - trofeul acordat campionei! Cei de la Atletico vor fi nevoiti sa astepte pana in prima etapa din sezonul viitor sa-l primeasca. Sambata, presedintele Federatiei Spaniole nu s-a aflat pe Nou Camp si nu a dorit sa fie inlocuit de altcineva. Totusi, asta nu i-a impiedicat pe fani, jucatori si pe Simeone sa sarbatoreasca.

"Acest titlu este pentru toti fanii lui Atletico! Hai sa sarbatorim impreuna! Ne vedem in Neptuno!" le-a spus Diego Simeone la microfon fanilor lui Atletico.

 

Modifică setările cookies