Fotbal extern

Bayern nu stă pasivă la negocierile dintre Lewandowski și Barcelona! Bavarezii vor să-i „fure” superstarul lui Xavi 

Bayern Munchen a pus ochii pe „perla” Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 16:39
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 16:49

Contractul lui Robert Lewandowski (33 ani) cu Bayern Munchen expiră în vara lui 2023. Deocamdată, negocierile dintre cele două părți nu au convenit asupra prelungirii angajamentului, iar mai multe surse au confirmat că starul polonez negociază cu Barcelona un transfer pe Camp Nou. Însă, Lewandowski pare a nu fi singurul protagonist al unui transfer între Bayern și Barcelona.

Potrivit Mundo Deportivo, baravezii forțează aducerea lui Gavi (17 ani) în vara acestui an. Chiar dacă este o piesă esențială în sistemul lui Xavi (41 ani), mijlocașul încă nu și-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Gavi are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, sumă pe care Bayern dorește să o achite pentru a-l aduce din această vară în Germania. 

Xavi: „Gavi reprezintă viitorul Barcelonei!”

Publicația Bild este și ea impresionată de această variantă. Nemții au titrat: „Ar fi un transfer-bombă!” și adaugă o declarație care i-a aparținut lui Xavi în decembrie 2021, în care vorbea despre tânărul fotbalist al catalanilor. 

„Gavi este un adevărat spectacol. El reprezintă viitorul acestui club. Incredibil cât de bine joacă la vârsta lui. Deja poate face diferența pe teren”, a declarat antrenorul Barcelonei. 

În acest sezon, Gavi a evoluat în 41 de meciuri în toate competițiile, în care a marcat 2 goluri și a oferit 6 pase decisive. În timp ce Lewandowski a înscris de 42 de ori și a livrat 6 assist-uri în 42 de partide bifate în toate competițiile. 

Modifică setările cookies