INDUSTRIA FOTBAL da semne de absurd! Motivul incredibil pentru care United nu poate sa anunte inca venirea lui Mourinho: numele portughezului ii apartine lui Abramovici

INDUSTRIA FOTBAL da semne de absurd! Motivul incredibil pentru care United nu poate sa anunte inca venirea lui Mourinho: numele portughezului ii apartine lui Abramovici

Jose Mourinho si-a dat acordul pentru venirea pe Old Trafford, dar Manchester United nu poate face inca anuntul oficial.

Manchester United nu poate anunta numirea lui Jose Mourinho pe banca echipei pana cand nu rezolva cateva probleme de ordin juridic.

Chelsea a inregistrat in 2005 marca "Jose Mourinho" si United se teme acum ca rivalii din campionat sa nu profite de mandatul portughezului pe Old Trafford, scrie The Sun.

Mourinho a mai antrenat Inter Milano si Real Madrid, iar faptul ca numele lui a fost detinut de Chelsea nu i-a influentat in niciun fel cariera.

Cu toate astea, departamentul juridic al clubului Manchester United vrea sa isi ia toate masurile de precautie, mai ales ca la mijloc sunt sume colosale de bani.

Cu aceasta ocazie, jurnalistii englezi au descoperit ca Abramovici a inregistrat inclusiv marca Chelski, un supranume ironic pentru clubul de pe Stamford Bridge.

Pe langa problema numelui, Mourinho si United vor trebui sa gaseasca solutii pentru mai multe detalii care impiedica "industria fotbal" sa functioneze la capacitate maxima.

Mourinho are contract cu Jaguar, in timp ce United primeste bani multi din sponsorizari de la Chevrolet.

De asemenea, Mourinho colaboreaza cu producatorul de ceasuri Hublot, in timp ce United are contract cu Bulova.

Iar clubul de pe Old Trafford primeste de asemenea sponsorizari de la lantul de cazinouri Donaco International, in timp ce Mourinho are un contract privat cu un alt cazino, Paradise Co.

Pe retelele de socializare curg ironiile la adresa problemelor cu care se confrunta Manchester United in tentativa de a oficializa numirea lui Mourinho.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies