Becali: "Pot sa scot in strada UN MILION de oameni pentru Steaua!" Planul de ULTIMA ora: ce echipa din liga a 2-a vrea sa preia

Becali e scandalizat de pretentiile Armatei. Nu vrea sa plateasca niciun euro catre CSA!

Prejudiciul de 37 de milioane de euro calculat de evaluator si taxa de brand in valoare de aproape 4 milioane de euro pe sezon ceruta de CSA sunt 'preacurvie publica', spune Becali.

Patronul Stelei vrea sa-si cumpere o echipa in Liga a doua pe care sa o foloseasca pentru a transfera jucatori la Steaua. Becali spune ca are de recuperat 13 milioane de euro de la clubul de fotbal!

"N-ai cum sa minti cu nerusinare in halul asta. Ei vor ca datoria asta de 37 de milioane de euro sa duca la insolventa, faliment si desfiintare. N-au cum sa ceara banii astia. Cum sa ceri bani pe ceva ce nu ai avut. Am crescut valoarea brandului cu Steaua pe piept, la meciurile din Europa. CSA are de doi ani marca si n-a produs nimic! Ei vor bani numai de la Becali. Clasa de produse nu exista in fotbal, produsele sunt vandute de fotbal!", a spus Becali.

Patronul Stelei a continuat: 'Daca vreau, scot un milion de oameni in strada, pe suporterii Stelei. Dar nu vraeu sa fac pacate, sa se intample accidente, maini rupte, picioare rupte, nu vreau ca lucrurile sa degenereze! Bani nu ia sigur de la mine CSA!".

Becali se gandeste sa preia o echipa din liga a doua pentru a nu-i pierde pe jucatorii adusi de el la club: "Ori nu mai investesc, ori iau o echipa din liga a doua, pe Clinceni sau alta, si pe urma imprumut jucatori la Steaua. Pe Razvan Marin il iau la Steaua si pe urma il pierd gratis peste cativa ani" Nu! Il iau la Clinceni si il imprumut pe urma la Steaua!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies