Spania

INCREDIBIL! Pentru prima data se vede asta la GOLUL ANULAT al lui Messi! Faza care putea sa DUCA TITLUL la Barcelona

Golul anulat al lui Messi cu Atletico a facut diferenta dintre cele doua echipe care au luptat pentru titlu in Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 14:17
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 14:19

Barca a facut 1-1 pe Camp Nou cu Atletico, iar Simeone a adus primul titlu dupa 18 ani, la Madrid, la marea rivala a lui Real.

Golul anulat al lui Messi nu a fost insa din offside, arata una dintre reluarile televiziunii spaniole. Desi jucatorul era dincolo de linia fundasilor, o reluare arata un detaliu pe care arbitrul l-a scapat: mingea a venit de la un fotbalist al lui Atletico.

Juanfran a fost cel care a trimis spre Messi in faza respectiva, astfel golul nu ar fi trebuit anulat.

VEDETI MOMENTUL VIDEO AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies