Ce AROGANTA! "E genial, dar n-are loc la Barcelona!" De ce il REFUZA Tito pe super eroul de 50.000.000 de euro:

Autor: Sport.ro
Sambata 01 Septembrie 2012, 17:07

	Ce AROGANTA! "E genial, dar n-are loc la Barcelona!" De ce il REFUZA Tito pe super eroul de 50.000.000 de euro:

Noul manager al celor de la Barcelona a sustinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre meciul impotriva celor de la Valencia, dar a vorbit si despre eroul super cupei Europei.
 

Tito Vilanova s-a declarat extrem de entuziasmat de meciul facut de columbianul Radamel Falcao in partida de aseara, impotriva celor de la Chelsea, partida in care, cel poreclit "El Tigre" a reusit o tripla de senzatie in primele 45 de minute.

Fanii au fost insa dezamagiti cand au auzit ultima parte a declaratiei lui Tito, acesta fiind de parere ca un jucator precum Falcao nu s-ar putea plia pe jocul Barcelonei.

"Este tipul de atacant care nu ar putea sa aiba loc in sistemul pe care il jucam noi. Falcao este un jucator cu care trebuie sa incepi echipa, insa la noi ar putea fi dificil sa ii gasim un loc."
, a spus antrenorul catalan.

"Legat de abilitatile sale, stim deja ce poate Falcao, am mai spus-o si anul trecut. Atletico a facut o achizitie incredibila, multe echipe viseaza sa-l aiba, dar noi nu ne gandim la el.", a mai spus acesta.

Falcao a fost urmarit in aceasta vara de de Chelsea si de Anzhi, echipa care a inaintat o oferta de 70 de milioane de euro, refuzata insa de spanioli.

Fotbalistul columbian are reusit un start de sezon incredibil, reusind sa marcheze 6 goluri in doua meciuri.

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT