Incepe RAZBOIUL stelelor! Prima contra intre Ancelotti si Martino: "Nu intelege lumea in care traieste, nu-si intelege clubul"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 17:25

	Incepe RAZBOIUL stelelor! Prima contra intre Ancelotti si Martino: "Nu intelege lumea in care traieste, nu-si intelege clubul"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Barca si Real Madrid si-au schimbat antrenorii, dar schimbul de replici acide ramane! Ancelotti si Tata Martino dau startul la razboi, dupa doar cateva saptamani. Martino a criticat suma de transfer pentru Bale, estimata undeva la 100 de milioane de euro!

"El nu intelege Europa si clubul la care lucreaza. Trebuie sa stai mult timp aici ca sa intelegi cum functioneaza fotbalul. Si Barcelona a cumparat jucatori pe sume mari. Nu vreau sa spun mai multe, dar mi s-au parut ciudate comentariile lui", a declarat Ancelotti.

Martino declarase ca suma de transfer pentru Bale este "o lipsa de respect pentru economia mondiala".

Anceltti spune insa ca nu se gandeste inca la galez. "Nu stiu unde o sa joace pentru ca nu este jucatorul nostrul. Imi respect jucatorii si ma concentrez doar pe meciul de maine. Sunt multe miscari de ultima ora pe piata transferurilor, vom vedea transferuri interesante in zilele urmatoare", a mai spus italianul.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT