Spania

Incepe o noua 'telenovela' la Barcelona! Jucatorul pe care Koeman l-a anuntat ca nu-l vrea, dorit la un club care joaca in grupele Champions League

Ronald Koeman a decis sa renunte la cativa jucatori din echipa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2020, 16:28
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2020, 16:35

Pe langa Arturo Vidal si Luis Suarez, unul dintre cei care au fost anuntati ca nu mai figureaza in planurile tehnicianului este Riqui Puig. 

Olandezul l-a sfatuit pe tanarul mijlocas sa isi caute echipa pentru ca altfel va ramane rezerva pe Camp Nou. Acum se pare ca au inceput sa apara ofertele. 

Primul club interesat sa-l imprumute este FC Porto, lider in campionatul Portugaliei, la egalitate de puncte cu Benfica. 

Unul dintre atuurile cu care ar putea sa incerce sa-l 'agate' pe Puig este faptul ca portughezii sunt calificati in grupele Champions League.

Pentru ca mutarea sa aiba loc, insa, fotbalistul trebuie sa isi dea acordul, iar acest lucru pare imposibil. Dupa ce Koeman i-a prezentat planurile sale, prima reactie a jucatorului de 21 de ani a fost exprimarea dorintei de a ramane la Barcelona, fiind decis sa ii demonstreze lui Koeman ca merita sa fie inclus in echipa. 

Modifică setările cookies