Încă o lovitură pentru Barcelona! La Liga i-a refuzat salariul de 1 euro pe lună pentru Dani Alves

Barcelona Dani Alves Spania Dani Alves
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 16:03
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 16:47

Xavi, noul antrenori al catalanilor, încearcă din răsputeri să refacă lotul Barcelonei care a dus-o pe culmile succesului în trecut.

Barcelona primește lovitură după lovitură, după ce a primit vestea că s-ar putea să nu aibă voie să-l readucă pe Dani Alves înapoi la formația blaugrana. Problemele de la Barcelona au început de mult, dar toate par să fi ajuns într-un punct nemaiîntâlnit, provocând o perioadă fără precedent de ceartă și neliniște pe Camp Nou.

  • Dani Alves

Aceste probleme au început în vară, când a devenit evident că Barcelona nu-i va putea prelungi contractului lui Lionel Messi. Au continuat mai apoi când jucătorii au fost nevoiți să-și amâne salariile pentru a permite noilor achiziții: Eric Garcia, Memphis Depay și Sergio Aguero să fie înregistrați pentru noul sezon competițional.

Potrivit Esport3, Barcelona nu va avea voie să îl transfere din nou pe fundașul dreapta Dani Alves din cauza unor probleme legate de La Liga.

Salariul de 1 euro al lui Alves a fost respins

Problema este că La Liga nu crede că internaționalul brazilian va primi un salariu de doar 1 euro. Acest refuz, arată mai mult decât orice alt incident de până acum, cât de mult are de muncă Xavi pentru a reconstrui în totalitate echipa Barcelonei.

Această speță arată cât de greu va fi de acum încolo pentru Barcelona să aducă jucători noi la echipă. La urma urmei, Dani Alves ar trebui să fie relativ accesibil, chiar și în poziția dificilă a Barcelonei. Este un jucător care este liber de contract de când a părăsit Sao Paulo în septembrie, și este în mod clar dornic să joace din nou pentru clubul catalan, după ce a făcut-o cu brio între 2008 și 2016.

Indiferent dacă întoarcerea lui Alves este văzută ca un pas înainte pentru Barca sau nu, faptul că nu-l pot semna nici măcar cu un salariu simbolic este o palmă usturătoare și ridică întrebarea „Cine ar mai putea ajunge pe Camp Nou, nu doar în ianuarie, ci în lunile și anii următori?”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!