Barcelona Pep Guardiola Raheem Sterling Spania

Apă la moară pentru Barcelona. Catalanii vor un atacant din Premier League cotat la 90 milioane de euro. "Sunt convins că-l pot lua"

Barcelona insistă pentru un titular din naționala Angliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:50

Raheem Sterling (26 de ani) a fost om de bază pentru City în sezonul trecut, însă nu pare a mai avea un viitor la formația din Premiei League. 

Titular în naționala Angliei la EURO 2020, fotbalistul cotat la 90 milioane de euro a devenit ținta Barcelonei încă din primăvară. Pep Guardiola a insistat ca extrema de 1,70 m să rămână la echipă, însă după venirea lui Jack Grealish, fostul căpitan al lui Aston Villa, lucrurile se complică pentru Sterling. 

Cum acesta nu concepe decât postul de titular, Guardiola nu-i mai poate satisface dorința, așa că extrema cotată la 90 milioane de euro ia în calcul plecarea din Premier League. 

În consecință, Barcelona a întețit tratativele cu oficialii lui City, iar presa din Spania a aflat ce pune la cale gruparea de pe Camp Nou. Spaniolii de la El Mundo Deportivo l-au chestionat pe Pep Guardiola, discret, despre transferuri, în contextul informațiilor apărute despre Sterling.

"Dacă Barcelona e interesată de jucătorii noștri, sunt convins că-i poate lua", a declarat Pep Guardiola, potrivit El Mundo Deportivo. 

"Orașul și istoria clubului au puterea de a seduce orice jucător", a adăugat managerul lui City, fost căpitan și fost antrenor al grupării catalane. 

Modifică setările cookies