"Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa joc langa Messi!" Jucatorul adus de Barcelona care isi traieste momentele carierei

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa joc langa Messi!" Jucatorul adus de Barcelona care isi traieste momentele carierei

Rakitic nu a fost niciodata mai fericit ca acum. Intr-un interviu publicat de Marca din Spania a dat cateva declaratii spectaculoase.

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa joc langa Messi!", spune Rakitic in Marca, extrem de fericit ca a ajuns sa joace in acest sezon pentru Barcelona.

"Nu mai tin minte cand mi-a dat Barcelona prima data telefon. Cred ca eram acasa, cu nationala, care, cu tot respectul, este cel mai important lucru pentru mine.", declara Rakitic, care e convins ca va fi o lupta dura la titlu in sezonul viitor: "In sezonul viitor, cred ca principalele rivale ale Barcelonei vor veni din Madrid, dar pot fi si surprize."

Rakitic este in al noualea cer acum ca joaca langa Messi: "Deco spunea despre Messi ca ar putea juca si pana la 60 de ani. Eu ii spun acum ca poate juca pana la 80 de ani. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa joc langa el. Pentru mine, Messi este cel mai bun din lume."

"Am jucat la Mondial in fata Braziliei si este un jucator care face diferenta in ciuda varstei sale. Are o calitate uimitoare, este foarte greu sa de aperi in fata lui."

"Numai imaginati-va cum va arata atacul cu Messi, Neymar si Suarez in acest sezon. Daca cineva imi va spune ca Barcelona va castiga cele trei trofee in acest sezon nu e un nebun. E realist", mai spune Rakitic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies