Iker Casillas david de gea Spania

I s-a gasit inlocuitor de 7 stele lui Casillas! Tradare ISTORICA la Madrid! Cine a spus 'DA' in fata ofertei GALACTICE

Real isi pregateste in birouri noua echipa stelara. Perez a gasit inlocuitor de top pentru unul dintre oamenii-simbol ai Madridului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 09:31
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 09:32

"David De Gea i-a spus 'Da!' lui Real", a anuntat jurnalistul Josep Pederrol in cadrul unei emisiuni La Sexta. De Gea, asociat cu numele lui Real in mai multe randuri, si-ar fi dat in sfarsit acordul final pentru o mutare cu totul surprinzatoare. Crescut de Atletico, portarul lui Man United e om de baza pentru Van Gaal, care isi propunea si el sa construiasca o noua echipa campioana in jurul spaniolului.

'De Gea vrea sa joace pentru Real din sezonul viitor. Clubul a avut mai multe optiuni, dar s-a decis in favoarea lui De Gea. Iar el are totul clar in minte, vrea sa fie portar la Real. Una dintre probleme a fost Iker Casillas, dar prelungirea sau nu a contractului sau nu mai e un impediment. Mai lipseste doar intelegerea intre cluburi", a mai spus Pederrol.

De Gea, 24 de ani, a ajuns pe Old Trafford in 2011, in schimbul a 25 de milioane de euro. Inainte, jucase timp de 8 ani la grupele de juniori si la echipa mare a lui Atletico.

Modifică setările cookies