VIDEO / Calderon a plecat in lacrimi de la Real!

Autor: Sport.ro
Sambata 17 Ianuarie 2009, 11:15

Calderon si-a luat la revedere de la Real Madrid in lacrimi. La conferinta de presa, in care si-a anuntat demisia oficial, fostul boss de la Real a izbucnit in plans. VEZI SUPER-IMAGINI

Calderon a decis sa renunte la sefia Realului dupa rezultatele proaste de la echipa din ultima vreme. Parasit  de o mare parte dintre cei mai fideli sustinatori ai sai  in urma scandalului furtului de voturi dezvaluit de Marca, Calderon a decis sa renunte definitiv.

Pana in vara cand vor fi alegeri in Adunarea Generala de la Real Madrid, presedinte pe Bernabeu va fi Vicente Boluda Fos.

Calderon afirmase, miercuri, ca nu este implicat in scandalul dezvaluit, la inceputul saptamanii, de cotidianul Marca, referitor la faptul ca mai multi falsi "socios" ai gruparii Real au participat la 7 decembrie la Adunarea Generala a clubului care a dus la aprobarea conturilor gruparii, respingand astfel orice idee de demisie.

Totusi, Calderon se afla sub presiune dupa ce, joi, ziarul Marca a publicat mai multe fotografii in care se arata ca actualul presedinte al madrilenilor ii cunoaste personal pe o parte din delegatii infiltrati in mod ilegal la adunarea generala anuala si care au votat in favoarea sa.

Ramon Calderon, in varsta de 57 de ani, fost avocat, a fost ales in postul de presedintele al clubului din capitala Spaniei, in 2006, in conditii contestate, iar mandatul sau la carma unuia dintre cele mai bogate cluburi din lume, cu un buget de 400 milioane de euro in sezon, era prevazut pana in 2010.


 

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies