Calderon acuzat de "manevra anului": "Nu am furat voturile Adunarii Generale!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Ianuarie 2009, 15:27
Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, a negat acuzatiile aparute in cotidianul spaniol Marca, unde se scria despre el ca ar fi manipulat ultima Adunare Generala, pentru a obtine un vot favorabil.
"Garantez ca nici eu, nici un alt membru al conducerii clubului nu a manipulat pe nimeni. Asa ceva nu face parte din maniera noastra de a actiona. Nu stim nimic despre aceste acuzatii. Cred ca anumite persoane de la ziarul Marca nu respecta adevarul. Niciodata nu am furat pe nimeni, cu atat mai putin o Adunare Generala", a declarat Calderon.

Asigurand ca respectivele acuzatii se bazeaza pe marturii ale unor surse intr-adevar demne de incredere, Marca a scris ca Ramon Calderon a manipulat premeditat componenta Adunarii Generale, pentru a obtine un vot favorabil.

"Presedintele Realului a infiltrat in adunare un grup masiv de falsi delegati, pentru a castiga votul, pentru a se aproba ultimul exercitiu financiar, bugetul actualului sezon si numirea membrilor noii adunari electorale", noteaza Marca.

Clubul Real Madrid a anuntat ca a deschis o ancheta in acest caz.

Situatia financiara a gruparii din capitala fusese aprobata in 7 decembrie 2008, in cursul unei Adunari Generale care nu a confirmat stabilitatea lui Calderon la carma clubului. Fluieraturile si scandarile gen "Demisia!" au fost evidente pe parcursul celor patru ore ale sedintei la care au participat 1.215 persoane.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies