Barcelona Leo Messi xavi Spania

"Gata cu prosteala asta, Leo! Vrei sa ia iar Ronaldo Balonul de Aur?" Dialogul incredibil cu Xavi care l-a transformat pe Messi

2015 este anul transformarii lui Leo Messi. Iar totul i s-ar datora lui Xavi, au descoperit ziaristii de la El Pais.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 18:01
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 18:02

2014 a fost un an dificil pentru Messi. A pierdut titlul mondial, iar Cristiano Ronaldo i-a luat Balonul de Aur. Extrem de nervos, Messi a avut o prima parte de sezon cu destule probleme.

Totul a culminat in meciul cu Real Sociedad din 2015. Inaintea partidei, Leo si Luis Enrique s-au certat la antrenament, pentru ca a doua zi argentinianul sa nu mai vina la pregatire, clubul motivand cu o problema la stomac.

Realitatea era simpla. Messi si antrenorul catalanilor nu se mai intelegeau, iar presa internationala vorbea in acea clipa de demiterea lui Luis Enrique si destramarea grupului.

Ziaristii de la El Pais au descoperit apoi un dialog pe care Messi l-a avut cu Xavi, acesta din urma fiind omul care l-a ajutat pe argentinian sa se transforme.

"Nu mai putem repeta ce s-a intamplat anul trecut si tu stii foarte bine asta. Vrei sa castige din nou Cristiano Ronaldo Balonul de Aur? Gata cu prosteala asta, Leo", i-a spus Xavi lui Messi, argentinianul redevenind apoi masina de goluri din ultimii ani, conducand la al 23-lea titlu castigat de Barca in istoria sa.

Modifică setările cookies