Cristiano Ronaldo Barcelona Gheata de Aur Lionel Messi Real Madrid Campionate externe

Singura consolare | Messi i-a luat campionatul si isi poate trece o noua Liga in palmares, dar Cristiano ramane favorit la Gheata de Aur

Cu un singur trofeu se poate consola Ronaldo in acest sezon. Normal, unul individual.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 08:41
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 08:55

Real Madrid a pierdut din nou titlul Primerei Division in fata Barcelonei, iar in Liga Campionilor a suferit o eliminare dureroasa in fata lui Juventus. Nici in Cupa nu le-a mers mai bine baietilor lui Ancelotti, care au iesit devreme, dupa ce au intalnit Atletico Madrid.

Pentru Cristiano Ronaldo, sezonul nu este insa unul complet ratat. Nu cat timp portughezul mai poate lua un trofeu individual.

Cristiano Ronaldo a reusit sa treaca de legendarul Alfredo Di Stefano si a ajuns la cota 310 in tricoul lui Real Madrid. Acesta l-a depasit cu 3 goluri pe Di Stefano in doar 299 de aparitii pentru clubul blanco.

Astfel, Ronaldo mai are doar 13 goluri pana la recordmenul Raul Gonzalez, cel care a inscris de 323 de ori in 741 de aparitii, intre 1994 si 2010.

Cristiano are 58 de goluri marcate in acest sezon, dintre care 45 marcate doar in campionatul intern. Astfel, acesta este lider in clasamentul pentru Gheata de Aur, avand 4 lungimi in fata rivalului Messi.

Iata cum arata topul in acest moment

Modifică setările cookies