FURIA ROSIE: Reactia lui Del Bosque dupa ce catalanul Pique a ras de "spaniolasii" din nationala!

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Aprilie 2011, 10:55

	FURIA ROSIE: Reactia lui Del Bosque dupa ce catalanul Pique a ras de "spaniolasii" din nationala!

Rivalitatea dintre Real si Barcelona poate afecta nationala Spaniei!

Lui Del Bosque nu i-a picat prea bine conflictul dintre catalani si spanioli, izbucnit in urma "maratonului" de cele 4 meciuri El Cl4sico! Marca scrie ca selectionerul Spaniei nu are de gand sa ia nicio masura si sa isi pastreze oamenii de baza din nationala, adica 8 jucatori de la Barcelona si 5 de la Real. Apropiatii lui del Bosque spun ca antrenorului nu i-a venit sa creada cand a vazut afirmatiile lui Pique, dar i-a si inteles pe jucatorii celor doua echipe, aflati sub o presiune imensa, dupa 4 meciuri de El Cl4sico in 18 zile!

Pique e cel care a declansat scandalul fara precedent. "<<Espanolitos>>, vom castiga Cupa regelui vostru si o sa castigam si liga voastra spaniola", le-ar fi zis Pique jucatorilor lui Real, dupa primul El Clasico. "Sa vedem daca ai aceeasi atitudine si cand esti convocat la nationala", i-ar fi raspuns colegii lui Pique din nationala Spaniei.

"Pique stie foarte bine ce-a spus, nu l-am auzit eu, l-au auzit colegii mei! E un fotbalist foarte bun, are un viitor in nationala si intr-o zi ar putea ajunge sa fie capitanul acestei TARI", a spus Casillas dupa 1-0 cu Barcelona, in Cupa Regelui.

Fanii Barcelonei au FLUIERAT la intonarea imnului Spaniei pe Mestalla, la finala Cupei, in timp ce suporterii lui Real au cantat si au ovationat. "Que via Espana! -Traiasca Spania!", au mai strigat cei 20.000 de fani madrileni.

"Nu e adevarat, n-am spus asa ceva. La vestiar, suntem toti nervosi si tensionati, dar n-am spus niciodata asa ceva", s-a aparat Pique.

Nationalismul catalan este un curent social care promoveaza recunoasterea individualitatii politice, lingvistice si culturale ale Tarilor Catalane. Din acest curent a fost derivat separatismul catalan, care cere crearea statului catalan independent.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies