FOTO | Il recunosti? A fost vedeta Barcelonei la juniori, acum poate ajunge la Real! Pretul e incredibil de mic: transferul care poate opri un SCANDAL MONSTRU

FOTO | Il recunosti? A fost vedeta Barcelonei la juniori, acum poate ajunge la Real! Pretul e incredibil de mic: transferul care poate opri un SCANDAL MONSTRU

A fost unul dintre cei mai buni jucatori din La Masia, dar acum poate ajunge la Real Madrid.

Putina lume isi mai aminteste ca inainte de a face pasul in fotbalul italian, la Sampdoria, Mauro Icardi a fost in curtea Barcelonei. Argentinianul a jucat in perioada 2008-2011 la juniorii Barcei, insa acum poate ajunge la marii rivali de la Real.

Icardi, ajuns acum la 26 de ani, se afla in mijlocul unui scandal urias la Milano. Inter i-a propus prelungirea contractului, dar discutiile de la negocieri s-au aprins atat de tare incat jucatorul a fost scos din lot si deposedat de banderola de capitan.

Potrivit Marca, Inter ar fi vrut ca in noul contract Icardi sa aiba o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro. Italienii s-au speriat ca isi pot pierde vedeta dupa ce au vazut ce sume sunt dispusi sa plateasca seicii de la PSG pentru transferuri importante.

Conform sursei citate, Icardi poate ajunge acum la Real Madrid pentru o suma mai mica de 100 milioane de euro. Icardi are in actualul contract, care expira in 2021, o clauza de reziliere de 110 milioane de euro, insa Inter este pregatita sa renunte la o parte importanta din bani doar pentru a pune capat unui scandal care afecteaza atat imaginea clubului, cat si pe cea a jucatorului.

SURSA FOTO: MarcaVIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT