Italia

Cassano a "indraznit" sa ii dea un sfat lui Icardi in direct, iar Wanda a explodat! Sotia argentinianului s-a rastit la fostul atacant: "NU STII NIMIC!". VIDEO

Fostul atacant italian Antonio Cassano, un fotbalist recunoscut pentru caracterul sau rebel, care a recunoscut la finalul carierei ca temperamentul sau i-a sabotat cariera, s-a contrat cu Wanda Nara intr-o emisiune TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:47
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:55

Antonio Cassano si Wanda Nara, sotia lui Mauro Icardi, au fost invitati intr-o emisiune TV. Fostul atacant italian, care a jucat la Roma, Inter, Milan si Real Madrid, a "indraznit" sa ii dea un sfat golgheterului lui Inter.

Antonio Cassano i-a dat o lectie de diplomatie lui Icardi si i-a transmis ca ar trebui sa invete cand sa isi ceara scuze si mai ales sa o faca in fata colegilor.

In acel moment, Wanda, sotia lui Mauro Icardi, s-a enervat si a ridicat vocea.

Dialogul dintre Cassano si Wanda


Antonio Cassano: "Datoria sotului tau este sa o serveasca pe Inter, sa fim clari"

Wanda Nara: "Ajunge cu prostiile astea! El nu trebuie sa faca nimic! El este in vestiar in fiecare zi cu preparatorii fizici. Toata lumea dramatizeaza! Nu a facut mic gresit! De fiecare data cand a avut de ales, a ales sa stea la Inter, pentru ca este un interist"

Modifică setările cookies