Lionel Messi Barcelona newell s old boys Thiago Messi Spania

Fotbalul nu va avea parte de Dinastia Messi: "Fiul meu nu vrea sa joace fotbal, nu-i place". Ce spune vedeta Barcei despre retragere si care va fi ultima echipa din cariera sa

Fotbalul nu va avea parte de o dinastie Messi. Fiul vedetei Barcei nu vrea, cel putin pana acum, sa calce pe urmele tatalui sau: "Lui Thiago nu-i place fotbalul atat de mult", spune Leo messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016, 12:40
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2016, 12:47

Tatal sau este, cel putin in viziunea unora, cel mai bun fotbalist din toate timpurile. El, insa, nu e chiar atat de pasionat de sportul rege.

Leo Messi, cvadruplu castigator al Balonului de Aur, spune ca fiul sau, Thiago, nu vrea sa-i calce pe urme.

Acesta a vorbit intr-un interviu despre viata sa de familie, spunand ca nu vrea sa-si forteze fiul sa faca ceva ceea ce nu-i place.

"Nu-i cumpar multe mingi lui Thiago, nici nu-l fortez sa se joace cu ele pentru ca nu pare sa fie atat de pasionat de fotbal", a spus Leo Messi pentru Telefe.

In schimb, Messi vrea sa-i incurajeze pe alti copii sa joace fotbal si spune ca va demara in continuare proiecte pentru a-i ajuta pe cei defavorizati.

De asemenea, pentru a-l convinge si pe Thiago, acesta le-a propus colegilor sai, dar si altor fotbalisti, sa faca o mini liga a fiilor de fotbalisti.

Messi a mai vorbit in interviul acordat Telefe despre retragerea sa, reiterand ca vrea sa se retraga de la Newell's Old Boys.

"Visul meu din copilarie este sa joc la Newell's si intr-o zi se va indeplini. Mereu mi-am dorit sa joc in fotbalul argentinian, insa lucrurile au decurs in alt mod. Nu regret nimic, evident. Am trait putin in Argentina. Am plecat de acolo la 13 ani, iar acum am 29.

Radacinile mele sunt in Argentina. Sunt suporter al lui Newell's si as fi incantat sa revin. Discut mereu cu familia mea despre acest lucru. Avem totul aici, in Rosario, iar familia se afla de asemenea aici", a mai spus Messi.

Modifică setările cookies