Fostul stelist Galca, antrenor in Spania. Vezi la ce echipa:

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Iunie 2009, 11:40
Fostul stelist Galca, antrenor in Spania. Vezi la ce echipa:

Fostul stelist Constantin Galca isi incepe careira de antrenor! Galca a acceptat oferta celor de la Almeria. Galca va antrena in Liga a patra din Spania, la echipa a doua!

"Accept cu mari sperante conducerea echipei Almeria B si sunt constient ca obiectivul este promovarea, deoarece Almeria are nevoie ca echipa a doua sa fie in Segunda Division B (n.r - Liga A III-a spaniola) pentu a continua sa creasca. Vreau ca echipa sa fie disciplinata si sa se bazeze pe un fotbal ofensiv", a declarat Galca.

Fostul mijlocas roman a avut o intalnire, joi seara, cu Pinero in care a pus la punct toate detaliile contractului si a planificat lucrurile ce trebuiesc facute la echipa pentru noul sezon, se precizeaza pe site-ul clubului.

Astfel, Galca isi va incepe cariera sa de tehnician la Almeria B : "Imi asum aceasta functie cu multa dorinta si speranta, si sper sa rasplatesc increderea pe care clubul a avut-o in mine atunci cand m-a ales. Este un lucru frumos pe care il voi realiza cu toata responsabilitatea".

Galca va avea acelasi staff tehnic care a fost la echipa secunda a Almeriei si in ultimul sezon, compus din preparatorul fizic Sergio Pardo si antrenorul cu portarii, Joseba Ituarte.

Constantin Galca a evoluat la Almeria in perioada 2003-2006.

De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, Galca, in varsta de 37 de ani, a mai jucat la echipele Progresul Bucuresti, FC Arges, Steaua Bucuresti, RCD Mallorca, Espanol Barcelona, Villareal, Real Zaragoza si Gimnastic Tarragona.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Au pornit cu o afacere de garaj, acum sunt milionari cu bani de la UE
BRAT