Vineri 26 Iunie 2009, 11:40

Fostul stelist Galca, antrenor in Spania. Vezi la ce echipa:

Fostul stelist Galca, antrenor in Spania. Vezi la ce echipa:

Fostul stelist Constantin Galca isi incepe careira de antrenor! Galca a acceptat oferta celor de la Almeria. Galca va antrena in Liga a patra din Spania, la echipa a doua!

"Accept cu mari sperante conducerea echipei Almeria B si sunt constient ca obiectivul este promovarea, deoarece Almeria are nevoie ca echipa a doua sa fie in Segunda Division B (n.r - Liga A III-a spaniola) pentu a continua sa creasca. Vreau ca echipa sa fie disciplinata si sa se bazeze pe un fotbal ofensiv", a declarat Galca.

Fostul mijlocas roman a avut o intalnire, joi seara, cu Pinero in care a pus la punct toate detaliile contractului si a planificat lucrurile ce trebuiesc facute la echipa pentru noul sezon, se precizeaza pe site-ul clubului.

Astfel, Galca isi va incepe cariera sa de tehnician la Almeria B : "Imi asum aceasta functie cu multa dorinta si speranta, si sper sa rasplatesc increderea pe care clubul a avut-o in mine atunci cand m-a ales. Este un lucru frumos pe care il voi realiza cu toata responsabilitatea".

Galca va avea acelasi staff tehnic care a fost la echipa secunda a Almeriei si in ultimul sezon, compus din preparatorul fizic Sergio Pardo si antrenorul cu portarii, Joseba Ituarte.

Constantin Galca a evoluat la Almeria in perioada 2003-2006.

De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, Galca, in varsta de 37 de ani, a mai jucat la echipele Progresul Bucuresti, FC Arges, Steaua Bucuresti, RCD Mallorca, Espanol Barcelona, Villareal, Real Zaragoza si Gimnastic Tarragona.
 

Bloc nou din Capitală, demolat pe cheltuiala proprietarului. Cum au reuşit vecinii să-l oblige