FC Barcelona - Real Madrid La Liga F Spania

FC Barcelona - Real Madrid 5-0. "Manita" pe "Estadio Olimpico"

Cele două echipe s-au duelat în a noua rundă din campionatul feminin de fotbal al Spaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 23:19
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 23:18

FC Barcelona și Real Madrid s-au întâlnit pe "Estadio Olimpico", iar fetele lui Jonatan Giraldez (31 de ani) au făcut show în fața propriilor suporteri.

FC Barcelona - Real Madrid 5-0. "Manita" pe "Estadio Olimpico"

Aitana Bonmati, câștigătoarea Balonului de Aur 2023 la feminin, a deschis scorul în minutul 17, în urma assist-ului provenit de la Caroline Hansen. Spre finalul primei reprize, Caroline Hansen a majorat diferența (minutul 43), iar Mariona Caldentey (minutul 45+1) a dus scorul la 3-0 chiar înainte ca fetele să intre la vestiar.

Repriza secundă a fost tăcută, doar că pe final FC Barcelona a turat motoarele și jucătoarele au mai punctat de două ori, în minutele de prelungiri. Mai întâi, Aitana Bonmati i-a pasat decisiv Claudiei Pina (minutul 90+1), care a făcut 4-0, iar Ingrid Engen i-a oferit un assist Victoriei Lopez, care a închis tabela de marcaj la 5-0 (minutul 90+3). 


Echipele de start

FC Barcelona: Coli - Bronze, Engen, Leon, Batlle (Corrales) - Bonmati, Waish, Guijarro (Torrejon) - Hansen (Lopez), Caldentey (Pina), Paralluelo (Brugts)

Rezerve neutilizate: Panos - Arias, Dragoni, Fernandez, Font, Oshoala

Antrenor: Jonatan Giraldez


  • Real Madrid: Misa - Hernandez, Kathellen, Ivana, Carmona - Abelleira (Zornoza), Toletti - Raso (Feller), Caicedo (Moller), del Castillo (Svava) - Bruun (Oroz)

Rezerve neutilizate: Chavas - Lunar, Olofsson, Robles, Rodriguez

Antrenor: Alberto Toril


După nouă etape disputate în primul eșalon al Spaniei, FC Barcelona se află în vârful clasamentului cu 27 de puncte. Echipa lui Jonatan Giraldez a înregistrat până acum nouă din nouă victorii!

De cealaltă parte, Real Madrid se situează pe poziția secundă cu 21 de puncte. Astfel, formația dirijată de Alberto Toril a obținut șapte victorii și a înregistrat două rezultate negative.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!