FANTASTIC! Cum a ajuns Suarez fotbalist datorita sotiei sale! Poveste demna de Hollywood pentru atacantul Barcei!

FANTASTIC! Cum a ajuns Suarez fotbalist datorita sotiei sale! Poveste demna de Hollywood pentru atacantul Barcei!

Luis Suarez si sotia sa au o poveste demna de un film de succes la box office!

Suarez a primit Gheata de Aur, premiu acordat in fiecare an pentru cel mai bun marcator din Europa. Suarez trebuia sa imparta premiul cu Cristiano Ronaldo, dar portughezul a refuzat sa apara in aceeasi gala cu atacantul din Uruguay.

La ceremonia de decernare a premiului de la Barcelona, organizatorii au dezvaluit cum a ajuns Suarez in Europa datorita sotiei sale actuale, Sofia Balbi.

Povestea incepe cand Suarez avea 15 ani si a cunoscut-o pe Sofia la Montevideo. Suarez isi pierduse aproape total interesul pentru fotbal in acea perioada si avea un anturaj dubios, care il tinea departe de antrenamente si scoala.

Sofia s-a mutat cu familia ei in Europa, la Barcelona, in 2003, iar Luis a decis ca va face orice ca sa ajunga si el langa iubita sa.

Fotbalul era evident metoda cea mai rapida pentru a reusi, iar Suarez a revenit la antrenamente si s-a dedicat 100% carierei sale.

In scurt timp a facut pasul cel mare catre profesionisti la Nacional Montevideo, apoi a plecat la FC Groningen in Olanda, in 2006. Dupa doar un sezon a fost transferat de Ajax, club la care a explodat. In 2009 s-a casatorit cu Sofia, alaturi de care au doi copii. Ei au avut o relatie la distanta timp de 3 ani, cat a durat ca Suarez sa se transfere in Europa.

Suarez a plecat de la Ajax la Liverpool in 2011, iar in aceasta vara s-a transferat la Barcelona. Tot datorita sotiei sale, care are toata familia acolo.

"Cei de la Liverpool au facut tot ce au putut ca sa ma tina, dar visul meu era sa joc si sa locuiesc in Spania, unde este sotia mea si toata familia. E visul meu de o viata, asta a fost ambitia mea, sa vin langa familia mea. Era timpul potrivit si nu puteam sa ratez aceasta sansa"
a declarat Luis Suarez.

Suarez, alaturi de Sofia la ceremonia Ghetei de Aur

Legenda lui Liverpool, Kenny Dalglish, alaturi de Suarez si Sofia la Barcelona. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies