FABULOS! Guardiola, chemat sa ia trofeul care il va face cel mai mare antrenor din istorie: Mondialul din 2014 pe banca Braziliei

Pep Guardiola Brazilia Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Mai 2012, 13:54
Data actualizarii: Marti 01 Mai 2012, 14:02

Antrenorul celei mai spectaculoase echipe din lume in ultimii 5 ani e dorit pe banca celei mai spectaculoase echipe din istoria fotbalului.

Demisia lui Guardiola de la Barcelona a lansat o isterie in Brazilia. Fanii brazilieni au inceput campanii pe retelele sociale in care indeamna federatia braziliana "sa-si deschida ochii" si sa-l aduca pe Pep la nationala lui Neymar, scriu astazi catalanii de la El Mundo Deportivo

Cu 13 trofee stranse in ultimii ani cu Barcelona, pentru Guardiola nu poate exista o provocare mai mare in acest moment decat Cupa Mondiala, pe banca unei nationale uriase din fotbal.

Daca Federatia din Brazilia va ceda presiunii si il va oferta oficial pe Guardiola, iar acesta va accepta, la Mondialul din 2014 ar putea sa-si intalneasca cel mai mare rival: Mourinho. La Mondial, Mourinho ar putea conduce Portugalia, cu actualii sai jucatori de la Real, Ronaldo, Coentrao si Pepe in prima echipa.

Din vara, Guardiola isi va lua adio oficial de la Barcelona, care va fi preluata de Tito Vilanova. Milan, Inter si Chelsea au fost primele 3 echipe care au anuntat ca sunt interesate de Pep.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!