Spania

"Este oficial, Barcelona vrea sa il vanda pe Messi!" Pretentiile sunt MAXIME: 25 de milioane acum, 225 de milioane in vara!

Vezi ce planuri au cei de la Barcelona cu Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 14:12
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 14:13

"Este oficial, Barcelona vrea sa il vanda pe Messi", scrie As in aceasta dimineata. Spaniolii dezvaluie intentia lui Zubizarreta de a face rost de un buget consistent de transferuri pentru sezonul viitor, astfel incat sa poata reconstrui echipa.

Messi costa 250 de milioane de euro, acesta fiind clauza de reziliere, si il poate vinde la orice echipa care este in stare sa plateasca in avans 10% din suma de transfer, 25 de milioane de euro.

Jurnalistii spanioli spun ca Laporta ii va trimite o scrisoare oficiala agentului lui Messi, care este chiar tatal sau, prin care il mandateaza sa ii gaseasca o echipa capabila sa plateasca aceasta suma pe mijlocasul argentinian. Transferul s-ar putea face, mai ales ca Messi este nemultumit in acest sezon de atmosfera de la echipa si de fatpul ca a pierdut Balonul de Aur, pentru prima data in ultimii 5 ani.

PSG, Chelsea si Manchester City sunt echipele interesate de Messi, insa trebuie sa ocoleasca intr-un fel Legea Fair-Play-ului Financiar pentru a plati aceasta suma pe Messi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!