Spania

EMOTIONANT! Neymar a lasat privirea in jos cand a vorbit despre el! "M-a ajutat MULT sa ma adaptez la Barcelona! E cel mai bun prieten!" Cui ii datoreaza viata de STAR:

► Bate-i, muica! Pandurii – Pacos, joi 20:00, in direct la PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Decembrie 2013, 13:23
Data actualizarii: Marti 10 Decembrie 2013, 13:22

Neymar nu a inceput ca 'din pusca' la Barcelona, asa cum se spune. A avut probleme cu greutatea, cu adaptarea si cu stilul Barcei. Pana la urma, incetul cu incetul, Neymar a ajuns la forma care l-a consacrat in Brazilia.

El a vorbit pentru UEFA.com despre omul care i-a fost alaturi dupa transfer, cel care l-a ajutat cel mai mult in Spania:

"Nu regret nimic, mi-a fost greu sa plec din Brazilia, insa am facut alegerea corecta. Prima data am vorbit cu tatal meu si am inteles ce trebuie sa fac.

Eu am stilul meu, dar sper ca voi ajunge sa fiu la fel de bun ca ei, ca jucatorii care au incantat tribunele la Barcelona. Ronaldinho, Romario, Rivaldo, Ronaldo sunt jucatorii la care ma gandesc.

Cel mai important lucru e sa ai un prieten bun alaturi, sa te ajute sa te adaptezi. Dani Alves e acel prieten pentru mine, omul care m-a ajutat sa ma integrez in viata clubului, dar si in afara terenului. Si familia mea se simte bine cand Dani Alves e in preajma, ne-a ajutat pe toti, a fost un inceput greu", a spus Neymar, vizibil emotionat, pentru site-ul UEFA.


Modifică setările cookies