Discutia avuta de Pique si Ramos in cantonamentul Spaniei, dupa scandalul catalan! Ce au decis cei doi jucatori emblematici ai Barcei si Realului

Autor: Sport.ro
Joi 05 Octombrie 2017, 10:37

	Discutia avuta de Pique si Ramos in cantonamentul Spaniei, dupa scandalul catalan! Ce au decis cei doi jucatori emblematici ai Barcei si Realului

Gerard Pique a provocat multe discutii in Spania, dupa ce si-a manifestat sprijinul pentru declararea independentei Cataloniei. Fundasul a fost primit in cantonamentul nationalei spaniole cu fluieraturi si cu bannere jignitoare afisate de suporteri.

Gerard Pique a provocat discutii aprinse in Spania, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru declararea independentei Cataloniei. Desi un activist pro-independenta, Pique a acceptat convocarea la nationala Furiei Roja, unde a fost primit cu huiduieli si fluieraturi de mai multi suporteri.

In ultimele zile, Pique a fost chestionat de mai multe ori pe seama subiectului, el spunand, insa, ca acum se gandeste doar la fotbal.

Pique a fost intrebat despre impactul pe care ultimele discutii il vor avea asupra parteneriatului sau defensiv cu Sergio Ramos, capitanul Spaniei si al lui Real Madrid. Fundasul Barcelonei a surprins, spunand ca a convenit cu rivalul din La Liga, care ii este totodata prieten, sa se lanseze impreuna in afaceri.

Pique si Ramos vor sa faca un site destinat sportivilor, pe care acestia sa stie si sa isi impartaseasca povestile cu sustinatorii lor. Mai exact, cei doi vor sa imprumute ideea site-ului american ThePlayersTribune.com

"Orice discutie despre o neintelegere intre noi e o mare minciuna! Vom fi parteneri de business, i-am spsu sa mi se alature. Totul e bine intre nou, avem o relatie fenomenala. Este usor sa spui lucruri despre cineva fara sa cunosti, insa noi avem o relatie buna si nu sunt probleme", a spus Pique.

Potrivit MARCA, noua idee a lui Pique se numeste Power To The Players. Acesta va fi numele site-ului pe care sportivi de inalta performanta isi vor putea spune povestile.

Pe de alta parte, cu ThePlayersTribune au colaborat pana acum Cristiano Ronaldo, Ivan Rakitic, Marcelo si Kobe Bryant.

Mari probleme la Spitalul Colţea din Capitală, după ce blocul de sterilizare s-a defectat. Dezvăluirile făcute de un medic
BRAT
Modifică setările cookies