Dezvaluirea dupa care fanii Barcei il vor IERTA pe Neymar! Cum si-a ajutat fosta echipa sa faca un TRANSFER

Dezvaluirea dupa care fanii Barcei il vor IERTA pe Neymar! Cum si-a ajutat fosta echipa sa faca un TRANSFER

Viitorul jucator al Barcelonei a dezvaluit cum l-a convins Neymar sa faca aceasta mutare.

Arthur Melo, cel care va deveni jucatorul Barcelonei in iarna viitoare, a dezvaluit ca Neymar a fost cel care l-a convins sa o aleaga pe Barcelona! Arthur i-a cerut opinia lui Neymar la una din actiunile nationalei Braziliei iar Neymar, transferat vara trecuta de la Barca la PSG pentru 222 de milioane de euro, a avut numai cuvinte frumoase de spus.

"Cand au aparut zvonuri despre interesul Barcei, am avut o scurta conversatie cu Neymar. L-am intrebat despre Barcelona si a avut numai laude pentru club si oras. Mi-a recomandat Barcelona. Sunt fericit ca negocierile s-au terminat cu bine pentru mine si pentru Gremio, clubul din inima mea. Am vrut sa ii ajut si sunt fericit de rezultatul negocierilor.

Daca trebuie sa ajung la Barcelona mai devreme, atunci o sa rezolvam totul impreuna. In acest moment sunt 100% (a fost accidentat). Nu m-as fi intors la antrenamente daca nu eram si acum sunt. Lucrez din greu pentru a prinde lotul Braziliei la Mondial" a declarat Arthur pentru Sport de Catalunya.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies