Declaratia DURA care ii supara pe Ronaldo si Messi: "Ce joaca ei nu e fotbal! Ce fac ei ma sperie!" Unde gresesc starurile:

Declaratia DURA care ii supara pe Ronaldo si Messi: "Ce joaca ei nu e fotbal! Ce fac ei ma sperie!" Unde gresesc starurile:

Cel mai important atacant francez al ultimilor ani, Henry a vorbit despre cum i se pare jocul pe care il arata Ronaldo si Messi.

Invitat la un meci amical al starurilor din MLS, Henry va da piept cu Bayern. Amicalul a fost un prilej bun pentru ca el sa-l revada pe Guardiola, insa a a oferit o declaratie surprinzatoare.

NU II PLACE PE MESSI SI RONALDO

Cand Henry stralucea in fotbal, Messi si Ronaldo erau inca la inceput de drum in fotbal. Astazi, Henry este la final de cariera, joaca la NY Red Bulls si are 37 de ani. Cei doi au devenit staruri uriase.

"Messi si Ronaldo fac biciclete si alte trucuri pe terenul de joc, insa asta nu e fotbal. Sa joci fotbal este ce fac Muller si Ribery. Daca as avea un fiu care vrea sa se faca fotbalist i-as spune sa se uite la Muller si la Ribery, sa invete de la ei, cum joaca ei.

Ce fac Messi si Ronaldo ma sperie. Copiii ar trebui sa-l imite pe Thomas Muller!", a spus Henry.

Thierry Henry este cel mai bun marcator din istoria Frantei: 51 de goluri, cu 10 mai mult decat a reusit Platini. Tot el este si al doilea cel mai selectionat jucator all-time al Frantei, cu 123 de prezente in 13 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies