Decizie istorică pentru catalani? Jucătorul favorit să preia legendarul tricou cu numărul 10

Lamine Yamal fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 19:31
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 19:40

Lamine Yamal (16 ani) a explodat în sezonul recent încheiat la FC Barcelona, reușind să iasă în evidență prin evoluții reușite atât la club, cât și la echipa națională.

Progresul incredibil al lui Lamine Yamal a atras deja atenția în toată lumea. Adolescentul crescut în La Masia a devenit un om de bază la FC Barcelona, în ciuda vârstei sale.

În plus, în această perioadă, jucătorul este prezent cu reprezentativa Spaniei la EURO 2024, unde a doborât deja două recorduri, încă din faza meciurilor din grupe.

Lamine Yamal, viitorul număr 10 la FC Barcelona?

După plecarea lui Lionel Messi, tricoul cu numărul 10 i-a fost oferit lui Ansu Fati, însă fotbalistul nu a reușit să se impună la clubul catalan, fiind împrumutat la Brighton.

Jurnalistul Reshad Rahman anunță că oficialii catalani iau în serios posibilitatea ca din sezonul viitor, FC Barcelona să aibă un nou număr 10, pe Lamine Yamal. 

Lamine Yamal a dat cărțile pe față: ”Vreau să devin legenda Barcelonei”

Cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate și cu un contract scadent până în iunie 2026 la FC Barcelona, ibericul a dezvăluit că vrea să devină în viitor o legendă a grupării catalane.

”Sper să devin o legendă. Vreau să stau aici și să dau tot ce mai bun din mine pentru mulți ani”, a spus Lamine Yamal, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe contul său oficial de pe platforma Twitter.

Lamine Yamal a trecut la prima echipă a Barcei la începutul actualei stagiuni. A bifat 51 de apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șapte ori, dar și să paseze decisiv în 10 situații.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!